Vormingsaanbod

Vormingsaanbod zomer 2024

Deze zomervakantie is er een boeiend vormingsaanbod dat zal doorgaan op het terrein van ReCenter te Brecht. Voor meer informatie en inschrijven kan dit via onze website van Anderskan, klik hier.

Wat alvast op de agenda staat:

– ASS en geluk
Een training van zes dagen voor jongvolwassenen (18 tot 30jaar) met (een vermoeden van) ASS en een (rand)normale begaafdheid waarin gewerkt wordt om je leven meer in ‘beweging’ te krijgen.
Klik hier voor meer informatie.

– BinnensteBuiten (lagere school)
Een boeiend zomerkamp van 8 tot 12 juli 2024 voor kinderen van lagere schoolleeftijd met een nood om emoties/gevoelens te leren herkennen en benoemen.  
Klik hier voor meer informatie.

– BinnensteBuiten (kleuters)
Een boeiend zomerkamp van 19 tot 23 augustus 2024 voor kleuters (3 tot 5 jaar) waarin we de verschillende emoties leren kennen en benoemen. Ontdekken dat anderen aan de hand van je buitenkant je binnenkant niet kunnen lezen.
Klik hier voor meer informatie.

– workshop mindfulness en compassie, 6 juli 2024
Het cultiveren van Mindfulness en compassie kan voor iedereen een hulpmiddel zijn op zoek naar een meer gebalanceerd leven.
Klik hier voor meer informatie.

– workshop gezond ademen, 13 juli 2024
Een ademworkshop is voor iedereen, we ademen immers allemaal. Ben je benieuwd naar je adempatroon? Heb je zelf al opgemerkt dat je adempatroon niet optimaal is? Of heeft iemand anders hier al eens opmerkingen over gegeven?
Klik hier voor meer informatie.

– workshop gezond slapen, 20 juli 2024
Voor iedereen die zich wel eens zorgen maakt over een goede nachtrust. Slaap je soms moeilijk in? Heb je moeite met doorslapen? Lukt het niet om je hoofd uit te schakelen als je in bed ligt? Wat is een gezonde nachtrust?
Klik hier voor meer informatie.

– workshop ontspannen, 27 juli 2024
Deelnemers kunnen rust en ontspanning ervaren tijdens de sessie en kunnen nadien dezelfde technieken thuis en op het werk ook toepassen op momenten dat ze dit nodig hebben.
Klik hier voor meer informatie.