Theatervoorstelling

Ben je op zoek naar hulp, voor jezelf of voor een ander? Wil je nagaan of wij voor jou iets kunnen betekenen? 
Wil je meer weten over hoe wij coaching en therapie zien? Wil je je eigen veerkracht hervinden? Kijk dan even verder op deze site.

Gerd Claes heeft een voorstelling gemaakt waarin zij inkijk geeft in haar positie als zus (brus) van een broer met een verstandelijke beperking en autisme. Doorheen het stuk evolueert zij van brus naar een moeder van een zoon met een ernstige mentale beperking en autisme en uiteindelijk naar psychotherapeute, werkend met deze doelgroep.

Het krachtige en unieke van dit stuk zit hem in de kwetsbaarheid en de kracht. Het geeft een inkijk in hoe je leert vanuit je context om je te verhouden als brus én moeder. Je kan ook zien wat het vraagt om verandering te brengen in deze contextuele systemen, boodschappen en beloftes. Je voelt de kracht, de moed, de humor en de pijn die dit vraagt. Uiteindelijk wordt duidelijk dat Gerd als hulpverlener en therapeute een ontzettende bagage heeft om met deze doelgroep te gaan werken en haar levenswerk de Kanteling op te richten en te dragen.

Voor ouders is het vooral een stuk dat hen herkenning en erkenning geeft.

Voor hulpverleners geeft het een mooie kijk in systemen, legaten en delegaten, rouw, schaamte én kracht, beweging, verandering en professionalisering.

Deze voorstelling kan besteld worden door uw organisatie/voorziening . Meer info en technische fiche via info@dekanteling.be