Wegbeschrijving

Hoe geraak je in De Kanteling?

Alle therapiegesprekken gaan door in De Reep 13 te Schilde tenzij anders vermeld. We beschikken er over vijf  praktijkruimtes waaronder een mooie groepsruimte.

 Twee praktijkruimtes zijn toegankelijk voor personen met een motorische beperking. De auti coaches geven ook begeleiding aan huis.

Met de wagen: vanuit Breda, Antwerpen, Gent, Brussel en vanaf de ring rond Antwerpen

Afrit E 313/314 richting Hasselt / Eindhoven.

1ste afrit richting Wommelgem nemen. Aan het rond punt 3e afslag nemen = N12 richting Wijnegem, Schilde, Turnhout.

Deze weg 9 km blijven volgen. Je komt automatisch in Schilde terecht via ring Wijnegem en shoppingcenter Wijnegem.

Aan het eind van het centrum van Schilde (je passeert eerst twee verkeerslichten) zie je links op de hoek een ‘pizzahut’. Daar sla je links de Wisselstraat in. Na 200 m op T–kruispunt afslaan naar rechts, op de Oude Baan. De eerste links is De Reep. Wij zitten op nummer 13. 

 

Met de wagen: vanuit Turnhout

N 12 Turnhoutsebaan volgen richting Antwerpen.

Aan het begin van het centrum van Schilde (ongeveer 500 meter na een HUBO op je rechterkant) zie je rechts op de hoek een ‘pizzahut’. Daar sla je rechts de Wisselstraat in. Na 200 m op T–kruispunt afslaan naar rechts, op de Oude Baan. De eerste links is De Reep. Wij zitten op nummer 13.

Met openbaar vervoer

De Kanteling is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

De lijnbussen 410 t.e.m. 413 Antwerpen/Turnhout passeren Schilde. Afstappen aan de halte "Wisselstraat in Schilde"  Daarna volgt u de beschrijving zoals hierboven gemeld. Het kost je slechts 5 minuten te voet vanaf de bushalte.

Inkom

De praktijkruimte bevindt zich in de tuin  en bereik je door links naast het huis met nr 13  een klein asfaltweggetje te nemen. Het eerste groene poortje aan de rechterkant is de ingang naar de praktijk.

Parkeren

Om de buren geen overlast te bezorgen vragen we om je wagen te parkeren vóór huis nr 13 (3 plaatsen) of aan de overkant van de straat vóór de paardenwei. Laat de ingang van de wei wel vrij. Kleine auto’s kunnen er dwars parkeren zodat er plek is voor een 15-tal auto’s.

Gelieve niet te parkeren voor andere huizen of op asfaltweggetje naar praktijk.