Wat inspireert ons?

Ben je op zoek naar hulp, voor jezelf of voor een ander? Wil je nagaan of wij voor jou iets kunnen betekenen? 
Wil je meer weten over hoe wij coaching en therapie zien? Wil je je eigen veerkracht hervinden? Kijk dan even verder op deze site.

Wij worden gedreven door ons geloof in de menselijke veerkracht. We geloven dat het mogelijk is om na verlies of intens lijden nieuwe kracht te vinden voor het verdere leven.

Ook met mensen met een beperking of chronische ziekte gaan we op zoek naar veerkracht om met de beperking of de ziekte om te gaan. Vaak zeggen mensen “je zal ermee moeten leren leven”, maar hoe doe je dat ? Met die zoektocht kan de Kanteling je helpen.

In al het tumult
wiegt het riet gewillig mee
het breekt niet, en leeft

Haiku, Sabien Jagers

Met coaching en psychotherapie kan je een kantelpunt ervaren : dat moment waarop je voelt dat verandering mogelijk is. En voor ons betekent verandering : (nieuwe) veerkracht vinden om de dagelijkse uitdagingen van het leven aan te kunnen. Soms helpt het om een zetje te krijgen. Een duwtje vooruit. Een kanteling.

Dat is een beweging die je actief van richting doet veranderen. Zodat je de dingen anders begint te zien en weer verder kan op je eigen pad, in de richting die jij wil.

 "je kunt de oceaan niet oversteken door alleen maar naar het water te staren" Tagore