Verhuur ruimtes

Ben je op zoek naar hulp, voor jezelf of voor een ander? Wil je nagaan of wij voor jou iets kunnen betekenen? 
Wil je meer weten over hoe wij coaching en therapie zien? Wil je je eigen veerkracht hervinden? Kijk dan even verder op deze site.

Huur onze ruimte voor uw cursus/vergadering/vorming

Externe personen / organisaties die een rustige plek zoeken om te werken of te vergaderen met een groep kunnen onze grote praktijkruimte huren. De praktijk ligt in een groene,rustige omgeving in een doodlopende straat die eindigt in een bos.

We beschikken over een gelijkvloers (toegankelijk voor personen in rolstoel) met een grote lichte ruimte van 36m² (6mx 6m) die polyvalent kan gebruikt worden als vergaderruimte of als groepsruimte. Tafels, stoelen en ander materiaal kan gemakkelijk verwijderd worden als de ruimte vrij moet zijn voor bv meditatie, lichaamswerk enz) 

Beschikbaar materiaal: tafels, stoelen, 12 gemakkelijke zeteltjes, flap-over, muziekinstallatie, ingerichte keuken met koffiezet, gasvuur, ijskast, een klein terras met vijvertje.

Er worden –indien gewenst – (h)eerlijke lunchen en/of warme maaltijden bereid en opgediend in een mooi kader. Bij zomerweer wordt er  buiten op het  terras geserveerd.

 

Meer info i.v.m. huurvoorwaarden bij gerd.claes@telenet.be

of op het nummer 0486 02 75 99.