Ruimte maken voor verlies en rouw in therapie

Ben je op zoek naar hulp, voor jezelf of voor een ander? Wil je nagaan of wij voor jou iets kunnen betekenen? 
Wil je meer weten over hoe wij coaching en therapie zien? Wil je je eigen veerkracht hervinden? Kijk dan even verder op deze site.

De dood van een dierbare, partners die scheiden, problemen met je fysieke gezondheid of mentale veerkracht, ontslagen worden... Verlies en rouw zijn eigen aan het leven. Vaak worden mensen na een verlies overstelpt met clichés over hoe ze dat verlies moeten "verwerken". Die verwerkingsmythe legt een grote druk op hen. Ze hebben het gevoel dat ze niet rouwen volgens de gangbare normen, dat ze het verlies niet in de vooropgestelde tijd verwerkt, losgelaten of aanvaard krijgen. Ook de hulpverlening is soms nog te veel gericht op loslaten en afscheid nemen, waardoor er weinig ruimte is voor het verlies en rouwen zelf.

​In dit boek delen ervaren therapeuten praktijkgerichte technieken en interventies voor de verlies- en rouwtherapie.
Deze kunnen ook waardevol zijn, om tijdens een therapie met een andere aanmeldingsklacht, ruimte te maken voor de impact van verlies en rouw op de klacht. 
​Zij laten zich daarbij inspireren door recente ontwikkelingen en nieuwe inzichten in het werkveld van verlies en rouw. 

Kortom, de uitgave is een "must have" voor elke therapeut en rouwconsulent, die hiermee zijn repertorium van vaardigheden en methodieken kan uitbreiden om de rouwende beter te kunnen bijstaan.

Het boek wordt verstuurd na ontvangst van de betaling.

​Verkoopprijs: 39,50€ + 6,00€ verzendkosten.

45,50 €
CAPTCHA
Met deze vraag testen we of u al dan niet een robot bent.