Ons team colofon

Het uitgebreide team van De Kanteling richt zich niet alleen naar personen met een fysieke of mentale beperking en personen met een chronische ziekte. Kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen kunnen er terecht die geconfronteerd worden met ‘verlieservaringen’.

Verlies en rouw kent veel gezichten: het kan gaan over verlies van (zelf)vertrouwen, werk, relatie, psychische of fysische  gezondheid, identiteit.  Mensen met een beperking of chronische ziekte blijven centraal staan in ons verhaal.

Onze erkende psychotherapeuten en coaches bezitten een ruime kennis van specifieke methodieken, verbaal en non-verbaal, op maat van de cliënt. Ze begeleiden ook broers, zussen en andere familieleden van de cliënt met zorg en kennis van zaken.

___________          SAMENWERKINGSVERBANDEN    _____________________

 

De kanteling werkt in nauwe samenwerking met

Kinderpsychiater dr Oona Esmat. Bij dr Esmat kan u terecht  voor psychiatrische opvolging voor kinderen , al dan niet met een ontwikkelingsstoornis. Dr Esmat werkt enkel in Brecht op haar praktijk. De kindertherapeuten/auti-coaches van De Kanteling en Dr Esmat hebben op geregelde basis samen multi disciplinaire overlegmomenten.

Arts/neuroloog  dr Kristl Dobbelaere. Zij is vanaf 1 okt 2016 verbonden is met onze praktijk. Bij dr Dobbelaere kan u terecht met neurologische vragen - vragen ivm diagnose en behandeling van aandoeningen van hersenen, ruggenmerg, zenuwen en spieren.

Zij heeft ervaring binnen het werkveld van chronische ziektes en ontwkkelingsstoornissen zoals autismespectrumstoornis en ADHD.  Dr Dobbelaere werkt enkel in haar praktijk in centrum van Antwerpen. Dr Dobbelaere neemt deel aan de zes wekelijkse intervisie momenten van De Kanteling.

Aanmeldingen  en vragen voor Dr esmat of dr Dobbelaere  kan u via het aanmeldingsformulier op onze site doorgeven of via  onze telefoon 0486.800.349 of via info@dekanteling.be